Top

Mama zorgt | Een wollen slaapzak voor Kae

Mama zorgt | Een wollen slaapzak voor Kae

De afgelopen tijd kostte het Kae veel moeite om alle prikkels van de dag te verwerken als ze eenmaal in bedje lag. Ze lag soms wel 1,5 uur bij mij aan de borst en was druk bezig met van alles en nog wat behalve slapen.. Nu vind ik het heerlijk om te tutten maar af en toe even slapen is toch ook wel fijn voor mama’s gestel.. Vriendinnetje Cindy attendeerde mij op wollen slaapzakken van Reif en ik vond ze in de webshop van Ziloen —> wauw wat een mooi concept!). Waar wol gekoppeld wordt aan veiligheid, warmte, geborgenheid en prikkel reducerend stond ik meer dan open voor deze verandering!
Ik stapte vandaag, voor het eerst in 8 jr, af van “ mijn” vertrouwde merk PuckaB. En vanavond na een half uurtje “kletsen “ welke eindigde met “ mama moeee” ligt ze als een zonnetje te slapen in haar wollen slaapzakje. Toeval? Ook het 2e ( en de daaropvolgende) wollen slaapritueel is slaapverwekkend verlopen 💤