Top

Mama reist | Heerlijk familie hotel in wintersportgebied Hirschegg/Kleinwalsertal

Mama reist | Heerlijk familie hotel in wintersportgebied Hirschegg/Kleinwalsertal

Mama Saskia reist | Wat een heerlijke plek! Op zo’n 6-7 uurtjes rijden vanaf Arnhem bevindt zich dit hele leuke, warme, gastvrije familie hotel. Met alles binnen handbereik wat je nodig hebt om van je familievakantie een succes te maken. Werkelijk overal is over nagedacht en je kan het zo gek niet bedenken en het is aanwezig; van biologische babyvoeding tot kindvriendelijke slees; kinderwagens met winterbanden die je gewoon kunt gebruiken én je stapt direct de piste op! Een baby weide voor de deur van waar uit ook de ski-lessen starten.

Een erg mooie wellness en een binnenzwembad voor de rustige dagen, met een peuterbadje en een kleine glijbaan. Een hele grote buitenspeelplek en een enorme binnenspeelplek voor jong en oud.


je hoeft werkelijk waar nergens naar om te kijken en alles is inclusief. In de ochtend een geheel verzorgd ontbijt buffet, in de middag heerlijke broodjes, soep en wat dingen voor de hartige trek. Bij terugkomst van een dagje in de sneeuw word je verwelkomt met een gluwein en plaatselijke delicatessen en in de avond eten de ouders op basis van een á la carte menu met volop overheerlijke keuze. Voor de kinderen is er iedere dag een wisselend, gezond, buffet met diverse groenten, pasta’s en rijst.

Ondanks onze kritische eters ( vooral in het buitenland) hebben onze kinderen iedere dag iets kunnen vinden wat ze heel erg lekker vonden en wat ook nog eens erg gezond was!
Heel zeker voor herhaling vatbaar! www.alphotel.at